1 הכנת בצק 1: שמים בקערה בינונית כל חומרי הבצק חוץ מהקמח, ומערבבים. מוסיפים את הקמח, ומעבדים לבצק אחיד (אין ללוש יותר מדי). שומרים במקרר כ-20 דקות. 2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (190 צ.). משטחים את הבצק בתחתיתה של התבנית הקפיצית, דוקרים במזלג ומשהים כ-10 דקות. אופים את הבצק כ-20 דקות, ומצננים. 3. הכנת בצק 2: מקציפים את הביצים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר, הווניל והמלח, וממשיכים לערבל לקציפה בהירה ואוורירית. מקפלים את הקמח אל הקציפה. 4. מעבירים את עיסת הבצק לתבנית המרופדת בנייר אפייה, ומשטחים אותה לעיגול בעובי 0.5 ס"מ. אופים בחום-בינוני גבוה כ-10 דקות, עד שהבצק יקבל גוון חום-זהוב. מצננים. 5. משאירים את בצק 1 בתבנית, ומורחים אותו בריבת המישמש. מכסים בבצק 2. 6. הכנת המלית: ממלאים סיר בינוני במים, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית. בסיר קטן שמים את החמאה, השוקולד והסוכר, ומציבים אותו על סיר המים החמים (אמבט מרים). בוחשים עד שהחמאה והשוקולד יימסו. 7. בקערית שמים את 3 כפות המים, זורים עליהם את הג'לטין ובוחשים עד שיימס. מוסיפים את הג'לטין לתערובת השוקולד, בוחשים ומניחים לה להצטנן. טורפים פנימה את החלמונים, בבחישה רצופה. 8. מעבירים לקערה רחבה את בלילת השוקולד, ומקפלים לתוכה בעדינות את הגבינה והרום לקבלת בלילה אחידה. במערבל מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, ומקפלים גם אותה אל בלילת השוקולד, לקבלת עיסה אוורירית. 9. יוצקים את המלית על העוגה שבתבנית, ומחליקים את פניה. מקררים כ-3 שעות, עד שתתייצב. 10. הכנת הציפוי: מחממים בסיר כפול את השוקולד הלבן עם השמנת, ובוחשים עד שהשוקולד יימס. מניחים לתערובת להצטנן, תוך בחישה, ולפני שהציפוי נקרש יוצקים אותו על פני העוגה הקרה. מקררים עד שהציפוי ייקרש כליל. 11. לפני ההגשה, משחררים את העוגה מהתבנית ומצפים את הדפנות בשוקולד המגורר. מעטרים גם את פני העוגה בפירורי שוקולד או בתלתלי שוקולד.