1 מכינים בצק – מערבבים ביד או מעבדים במעבד מזון קמח, ביצה, סוכר, חמאה, מלח ואבקת שקדים. לשים מעט, יוצרים מהבצק עיגול שטוח, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר לחצי שעה.
2 מכינים את המילוי: מערבבים שני חלמונים עם חצי כוס סוכר, שמנת חמוצה ומיץ לימון.
3 משמנים את התבנית מרדדים את הבצק אל תוכה ויוצקים את המילוי על הבצק. אופים ב-180 מעלות כ-20-30 דקות.
4 מקציפים את החלבונים עם שתי כפות סוכר לקצף עמיד. כאשר הפאי מוכן יוצקים מעל את הקצפת ומכניסים לתנור לכמה שניות בחום גבוה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!