1 מחממים את התנור מראש ל-160 מעלות.
2 מניחים בתבנית נייר אפייה ומשמנים אותו.
3 שוברים את השוקולד המריר לחתיכות. על סיר עם מים רותחים מניחים קערה חסינת חום וממיסים בה את השוקולד והחמאה על אש נמוכה ובעדינות.
4 מוציאים את הקערה ומניחים לתערובת להתקרר.
5 מערבבים את הסוכר עם הביצים, אחת אחת ובהדרגה וטורפים יחד.
6 מנפים את הקמח על תערובת הסוכר ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
7 מוסיפים את הקפה והשוקלד המומס ומערבבים.
8 שופכים את את התערובת לתבנית המשומנת.
9 אופים משך 55 דקות עד שרואים את החלק העליון של העוגה קשה ומילוי מרכז העוגה מתנדנד מעט (העוגה תתקשה כשהיא תתקרר). משאירים את העוגה בתבנית לקירור.
10 מוציאים את העוגה מהתבנית בזהירות, מניחים על קרש חיתוך ומחלקים לשתי שכבות.
11 להכנת הציפוי: שוברים את השוקולד המריר לחתיכות. על סיר עם מים רותחים מניחים קערה חסינת חום וממיסים בה את השוקולד והחמאה על אש נמוכה ובעדינות.
12 כשהתערובת המתקבלת סמיכה, מוציאים אותה מהאש ומניחים לה להתקרר.
13 מניחים את העוגה על צלחת הגשה ומורחים שליש מהציפוי לשכבה הראשונה של העוגה.
14 מחברים בצורת סנדוויץ' את השכבה הראשונה לשכבה השנייה ומצפים את החלק העליון וצידי
העוגה בתערובת השוקולד.
15 מקשטים עם תערובת פירות היער ומגישים.