1 ראשית, לקערה הראשונה מוסיפים : קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט, שומשום, שמן וגרדת לימון.
2 בקערה השנייה נוסיף את הביצה והסטיביה ונטרוף היטב היטב.
3 נוסיף את הקערה הראשונה לקערה השנייה ונערבב היטב.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדיo בנייר אפיה את התבנית ומניחים כמות קטנה מהתערובת .
5 מכניסים את התבנית לתנור וממתינים 8-10 דק.
** העוגיות צרכיות להיות זהובות, אך לא שחומות !
6 הוציאו את התבנית, תנו לעוגיות להתקרר כמה דק ואתם מוזמנים לזלול (: