המצרכים :לבסיס בצק פריך:
למרנג האיטלקי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 הבסיס: מעבדים את כל החומרים מלבד הביצה במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק. 2 מקררים חצי שעה, מרדדים, קורצים עיגולים ואופים בערך רבע שעה ב-180 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב. 3 המרנג: מרככים את הג'לטין במים הקרים. מחממים את הסוכר ושליש כוס המים ל-118 מעלות. יוצקים את הסירופ הרותח לקערת מיקסר שבה נמצאים החלבונים ומקציפים במהירות עד לקבלת קצף יציב וקר. מוסיפים את הג'לטין והווניל ומערבבים היטב. 4 מעבירים את הקרם לשק זילוף ומזלפים על הבסיסים האפויים. מעבירים את הקרמבואים להקפאה. 5 הציפוי: ממיסים שוקולד מריר, מוסיפים שמן ומערבבים. טובלים את הקרמבואים הקפואים ושומרים בקירור. בפעם שעברה הכנו עם ליאן ושירן טארטלט בזוקה |