1 לקרם פטיסייר: בסיר בינוני מביאים לרתיחה חלב, וניל ו-2 כפיות מכמות הסוכר. במקביל טורפים בקערה חלמונים עם יתרת הסוכר וקורנפלור לתערובת חלקה.
2 יוצקים שליש מכמות החלב אל החלמונים בזרם דק תוך עירבוב, מחזירים את התערובת לסיר, ומבשלים על להבה בינונית תוך ערבוב רצוף עד שהתערובת כמעט מגיעה לרתיחה ומתקבל קרם פטיסייר סמיך. מכבים להבה, מוסיפים חמאה ומערבבים לקרם חלק.
3 מעבירים את הקרם לתבנית או קופסה, מכסים את פני הקרם בניילון נצמד למניעת קרום, מצננים כחצי שעה בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות לפחות (התערובת נשמרת בקירור כיומיים).
4 לרוטב פטל: בסיר קטן מערבבים מים וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים לעוד דקה-שתיים ומכבים להבה. מוסיפים מחית פטל ושרי ומערבבים. מצננים.
5 מרפדים קערת זכוכית גדולה בחצי מכמות הבישקוטים, כך שהם מכסים את תחתית הקערה. שוטפים את התותים וחותכים גס, מפזרים על הבישקוטים בשכבה ישרה.
6 מסדרים שכבת בישקוטי נוספת, יוצקים מעל את רוטב הפטל, ומשטחים שכבת קרם פטיסייר. לסיום מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה, ומשטחים בקערה.
7 מעבירים לקירור לכמה שעות לפחות לפני ההגשה.