1 מערבבים קמח, קליפת תפוז, מלח, קינמון, ציפורן, ג'ינג'ר, אבקת סודה לשתייה והל. מוסיפים צימוקים, גרנולה וסוכר ומערבבים.
2 מערבבים בקערית דבש, ביצה, תמצית וניל ומים. מוסיפים לתערובת הקמח ומאחדים לבצק חלק.
3 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומעצבים כל חלק בידיים רטובות לכיכר. מניחים ברווחים בתבנית אפייה מרופדת.
4 אופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ בכיכר יוצא יבש.
5 פורסים את הכיכרות בעובי 1 ס"מ ומניחים אותן על פניהן בתבנית. אופים עוד 10 דקות מכל צד (מקפידים לא לייבש אותן יותר מדי, הן יתקשו בעת הקירור). שומרים בכלי סגור הרמטית.