המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט. 2 ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. 3 מוסיפים סוכר, ביצים, ליקר תפוזים וקליפת תפוז מגוררת ומערבבים. 4 מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה. 5 יוצקים לתבנית בגודל 24 על 30 ס"מ ומחליקים את פני הבלילה. 6 אופים בתנור החם 30-25 דקות, עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע. מצננים היטב. 7 שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכונים באדיבות: שי לי ליפא לקמח מאנה מסדרת מאסטר שף
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|