מאפי תפוחים אישייםפלאים אפויים, קטנים, פריכים ומלאי כל טוב. אין על מאפה תפוחי עץ עם מעט מייפל![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת עננים לבנים ועמידים. 2 בקערה נפרדת מקציפים את הסוכר, החמאה והחלמונים עד לקבלת התערובת אחידה. 3 מוסיפים לחלמונים את החלב ומערבבים. מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות. 4 מקפלים את התערובת לתוך קצף החלבונים, ויוצקים ל-10-12 כלי חרס או מנז'טים גבוהים. 5 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 30-35 דקות, עד שסכין שננעץ בעוגות יוצא יבש עם מעט פירורים. 6 מרטיבים כל מאפה במעט מייפל ומניחים לצינון. 7 לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|