* ל-3 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
1 להכנת הבצק: לשים את כל המצרכים 3 דקות במהירות איטית ועוד 4 דקות במהירות בינונית. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
2 להכנת המילוי: מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד, תוך כדי הוספת הסוכר וכפית קפה נמס. לאחר קבלת הקצף מוסיפים בתנועות ערבול עדינות גם את אגוזי המלך הקצוצים גס.
3 להכנת העוגה: מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים . מרדדים כל אחד מהחלקים לעובי של עד ½ ס"מ. מורחים על כל אחד מהחלקים את המרנג וחותכים ל- 4 פסים צרים ומלבניים. מניחים אחד על גבי השני ומתפיחים במשך חצי שעה.
4 אופים את העוגה בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 35 דקות. בוזקים אבקת סוכר לקישוט ומגישים.