1 מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים 2-3 תבניות אפייה מאורכות). 2. מפרידים את הביצים לשתי קעריות – אחת לחלמונים ואחת לחלבונים. 3. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף נוקשה ומניחים בצד. 4. מוסיפים מלח וסוכר לחלמונים, ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק. 5. מוסיפים לחלמונים יוגורט, שמן ותמצית וניל, ומערבבים. 6. מוסיפים לחלמונים את הטחינה בהדרגה ותוך כדי ערבוב, ולאחר מכן את פירורי החלבה. 7. בקערה שלישית מערבבים קמח ואבקת אפייה. מעבירים את התערובת דרך מסננת לקערת החלמונים. 8. מקפלים את החלבונים לתוך קערת החלמונים, ומערבבים בעדינות. 9. שופכים את הבלילה לתבניות המשומנות (לא ממלאים יותר מ-3/4 הגובה), ואופים 25-30 דקות.