שטרודל עם גבינה מתוקה ודובדבניםשטרודל הוא מהעוגות האלה, שמשקיעים בהן עשר דקות ואחר כך זוכים לתהילת נצח. לא חבל לא לנצל את זה?
| מאפה ליאון
| פורסם 07/02/13 10:41
![]()
צילום: מאפה ליאון
|
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את חומרי המלית (שומרים חצי מהביצה הטרופה בצד), עד שמגיעים לתערובת אחידה. בנפרד מערבבים את הסוכר והקינמון. 2 פורסים עלה פילו, מורחים אותו במעט שמן ומפזרים מעט סוכר וקינמון. מניחים עליו עלה נוסף וחוזרים על הפעולה, וכך גם עם העלה השלישי. 3 מסדרים את המלית בראש העלה העליון ומתחילים לגלגל אל השטרודל. 4 מעבירים את השטרודל לתבנית אינגליש קייק, מורחים בביצה שנותרה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה. 5 לאחר האפייה ולאחר שהשטרודל מעט התקרר, מפזרים מעט אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|