1 אופן הכנת הבצק: מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
2 משטחים בעזרת הידיים את הבצק לתוך תבנית מתפרקת בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה (כולל שוליים של 2 ס"מ), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות.
3 מוציאים את הבצק האפוי מהתנור ומצננים קלות. מורחים את הבסיס בריבה, ומסדרים את חצאי המשמשים בצורה אחידה מעל.
4 מפוררים בעזרת קצות האצבעות את חומרי השטרויזל - הקמח, החמאה והסוכרים - עד קבלת מרקם פירורי גס. מפזרים בצורה אחידה מעל המשמשים ואופים לעוד 35-40 דקות.
* רצוי להגיש חמים ועם גלידת וניל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!