1 מחממים תנור ל 180 מעלות 2. מניחים בסיר קטן את החמאה והשוקולד וממיסים. 3. מקציפים את הביצים והסוכר לקצף אוורירי ותפוח. 4. מקפלים את השוקולד המומס לתוך תערובת הביצים, מוסיפים את תמצית הווניל, הברנדי והאגוזים וקמח המצה ומערבבים היטב. 5. יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 24, מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35 דקות לערך. מוציאים מהתנור ומקררים 6. בזמן שהעוגה נאפית מכינים את הציפוי: מחממים את השמנת, והקפה הנמס, מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעל להבה נמוכה עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה מסירים מהאש ומניחים לציפוי להצטנן מעט. 7. יוצקים את הציפוי על פני העוגה.