המצרכים :(ל-6-8 כוסות של 150 מ"ל):
לשכבת השוקולד:
למרנג:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מרסקים את הביסקוויטים לפירורים גסים. 2 מניחים את פירורי הביסקוויטים בתחתית הכוסות בשכבה אחידה. 3 מכינים את שכבת השוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 4 יוצקים את השוקולד על גבי שכבת הביסקוויטים ומצננים בינתיים במקרר. 5 מכינים את המרנג: בתוך קערה חסינת אש ועל גבי בן מארי שמים חלבונים, מלח וסוכר, ומחממים עד שכל הסוכר נמס והתערובת אחידה. 7 מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו הקצפה, ומקציפים במהירות גבוהה במשך 10-12 דקות, או עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק מאוד. 8 מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלולית נדיבה על גבי שכבת השוקולד. 9 שורפים באמצעות ברנר ומקשטים בשוקולד קצוץ ופירורי ביסקוויטים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |