1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב תבנית אפייה.
2 מערבבים בקערה חמאה רכה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים במטרפה.
3 מוסיפים וניל ואת השמנת החמוצה ומערבבים היטב.
4 מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים שוב כדי להיפטר מגושים (הכי נוח בעזרת מטרפה).
6 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ומיישרים.
7 מסדרים את חצאי השזיפים על הבלילה כשהחלק הפתוח פונה למעלה (זה ימנע את שקיעתם).
8 אופים 35-40 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
9 מצננים מעט, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
עוד עוגות פירות של קרן אגם
** העוגה תישמר במקרר (בגלל השזיפים) עד ארבעה ימים.