1 מקציפים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
2 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומערבבים.
3 קוצצים גס את השוקולד הלבן, ומוסיפים יחד עם אגוזי הפקאן לתערובת הבצק.
4 מרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה, ובעזרת שתי כפיות יוצרים 24 עוגיות. העוגיות מתפשטות בזמן האפייה, אז חשוב להשאיר די רווח בין אחת לשנייה.
5 אופים בתנור שחום מראש ל-190 מעלות 10-12 דקות, ומצננים על רשת.
6 שומרים בקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!