המצרכים (2 מנות):לקרם:
לבצק:
למרנג:
אופן ההכנה:1 לקרם: מערבבים בסיר את המים, הסוכר, מיץ הלימון והקורנפלור ומבשלים עד להסמכה. 2 מוסיפים חמאה וחלמונים תוך ערבוב מתמיד. מצננים. מתבלים בגרידת לימון. 3 מערבבים את חומרי הבצק, משטחים בתבנית ואופים 8 דקות ב-200 מעלות. מצננים ומפוררים. 4 מקציפים את החלבונים למרנג ומוסיפים את הסוכר. 5 הרכבת המנה: מניחים בגביע פירורי שטרויזל (הבצק שהכנו), מעליהם שמים קרם לימון ומעל מזלפים מרנג. מפזרים שקדים קלופים ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|