1 חותכים את השוקולד הלבן לחתיכות קטנות.
2 מביאים את השמנת לרתיחה בסיר קטן, ושופכים אותה מעל השוקולד הלבן. מחכים חצי דקה ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. מצננים לפחות 6 שעות, רצוי לילה שלם.
3 מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. מוסיפים את השמנת המתוקה (לא זאת עם השוקולד הלבן) ומערבבים.
4 מסננים את הקמח, הקורנפלור והקקאו מעל קציפת הביצים והסוכר, ובעזרת מרית מקפלים אותם בעדינות אל תוך הקציפה, עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים לתבנית קפיץ 24-26 ס"מ קוטר מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. מצננים לגמרי.
6 מוציאים את תערובת השוקולד לבן והשמנת שהכנו מראש מהמקרר, ומקציפים אותה.
7 מוציאים את העוגה מהתבנית, דוקרים אותה בעזרת שיפוד עץ או מסרגה כ-20 פעם, ומורחים עליה את הריבה בצורה אחידה. מורחים בעזרת מרית את קרם השוקולד המוקצף מעל הריבה, ומכסים גם את השוליים. מפזרים את הקוקוס מעל, ומצננים לעוד כמה שעות במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!