1 מערבבים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.
2 מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז והווניל.
3 להשאיר את הבצק למנוחה למשך כ-1/2 שעה.
4 מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת מיקדים תצורות לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה
5 ניתן להבריש קלות בחלבון ומיד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו', לפי בחירה ומסדרים במגש אפייה.
6 אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.
7 לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.