המצרכים (35 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, ווניל ומערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. 3 מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים שוקולד מומס ומערבלים עד שהתערובת אחידה. 5 מוסיפים קמח, קקאו, סודה, בוטנים ושוקולד ומערבלים עד קבלת בצק אחיד. 6 באמצעות 2 כפיות או כף גלידה קפיצית יוצרים עוגיות ומניחים במרווחים על גבי נייר האפייה. 7 מקשטים בבוטנים חצויים ואופים במשך 10-12 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין רכות מאוד במרכזן. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס וניל, קצפת ודובדבנים>> מהיר ובריא: פסטה עם זוקיני ופסטו קשיו |