1 מקלפים את התפוחים, מנקים מליבה ופורסים דק מאוד.
2 מבשלים בסיר את פרוסות התפוחים, הסוכר, המייפל, הצימוקים, הקינמון והיין על אש בינונית כ-25 דקות, עד שהתפוחים רכים והנוזלים מתאדים בחלקם. מסננים..
3 . מחלקים את הבצק לשניים. מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל חלק לעלה דק. מברישים קלות בחמאה.
4 מפזרים על כל עלה בצק חצי מכמות פירורי הלחם ומניחים חצי מכמות תפוחי העץ לאורך, בצד הקרוב אליכם. מגלגלים את הבצק עם המלית כגלילה מהצד הקרוב אליכם והחוצה.
5 מניחים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חורצים בכל אחת שניים-שלושה חריצים אלכסוניים ומברישים בחמאה מומסת. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה (220 מעלות).
6 אופים 10 דקות, מנמיכים את החום ל-190 ואופים 25-20 דקות נוספות, עד לקבלת גוון זהבהב. מצננים ובוזקים אבקת סוכר