הכנת בצק השמרים:
1 מערבבים את כל החומרים למעט החמאה במהירות איטית במיקסר למשך 7 דקות. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
2 מרדדים את הבצק בצורה של מלבן ומסדרים עד שיגיע למידות- 40X20. מקפלים את 150 גרם החמאה לתוך הבצק (3 קיפולים) ומכניסים למקרר לשעתיים.
הכנת קרם הוניל:
3 מרתיחים את החלב, הונילין וחצי מכמות הסוכר.
4 בקערה נפרדת מערבבים את הביצה, החצי הנותר מהסוכר והקורנפלור. עושים השוואות טמפרטורה, שופכים את שתי תכולת הקערות לסיר ומערבבים (לכבות את האש מיד לאחר הערבוב). מניחים ניילון נצמד מעל לקרם הווניל ומקררים בטמפרטורת החדר.
הכנת מילוי השזיפים:
5 מבשלים את כל החומרים בסיר על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים והתערובת סמיכה. מוסיפים את הקינמון, מערבבים ומקררים בטמפרטורת החדר.
להכנת העוגה:
6 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל אחד מחלקי הבצק למלבן במידות של 35*25 בעובי ½ ס"מ.
7 מורחים שכבה דקה של קרם וניל על 2/3 מהמלבן ומעליו מוסיפים שכבה של מילוי שזיפים.
8 מקפלים לשלושה חלקים - כך שהחלק בלי המילוי יהיה הראשון בקיפול. מסובבים את המלבן כך שהחלק הפתוח יהיה בצד, חוצים ל-2 חלקים אורכיים וצרים, קולעים לצמה ומניחים בתבנית אפיה מס' 3 (כמו של אינגליש קייק).
9 מתפיחים במשך חצי שעה ואופים בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 35 דקות.