המאפינס של גווינת' פאלטרוטרנד הבריאות לא פסח גם על הכוכבת ההוליוודית והבשלנית, שבספרה החדשה מתמקדת במתכונים ללא גלוטן, חלב ומוצרי סוכר. הנה מתכון מתוך הספר למאפינס בריאים עם בטטות מתוקות ומייפל
| mako אוכל
| פורסם 18/04/13 10:06
![]()
צילום: מתוך rachaelrayshow.com
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2 דוקרים את הבטטה בעזרת מזלג במספר מקומות, מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לכשעה, עד שהבטטה מתרככת. מניחים בצד לצינון. 3 מקלפים את הבטטה ומועכים את בשרה בקערה בעזרת מזלג. טורפים פנימה את שמן הזית, חלב השקדים, המייפל ותמצית הווניל. 4 בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה התבלינים והמלח. מקפלים את התערובת היבשה אל תוך התערובת הרטובה. 5 מרפדים תבנית מאפינס (של 12 יחידות) בנייר אפייה ומחלקים באופן שווה את התערובת בתבנית. אופים בחום של 200 מעלות 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא נקי. בחמש הדקות האחרונות של האפייה - מוציאים את המאפינס מברישים אותם ב-2 כפות של מייפל סירופ ומחזירים לתנור. מצננים לפני ההגשה. * המתכון לקוח מתוך הספר "It's All Good" של גווינת' פאלטרו. כאן אפשר לצפות בפאלטרו מכינה את המאפינס יחד עם רייצ'ל ריי:
(מקור)הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|