עוגת פרג עם שוקולדעוגה נפלאה עם ציפוי כיפי, שמתחסלת בכיף ליד כוס קפה. הישר מהתנור של אביבה פיבקו![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
בניגוד לרוב העוגות, העוגה הזאת הרבה יותר טעימה אחרי יום-יומיים ולא ביום הכנתה. המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר. 2 מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, ומעבירים לתבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. 3 אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ומצננים לגמרי. 4 ממיסים את השוקולד עם השמן בבן מארי (קערה שמונחת על סיר עם מים רותחים), ושופכים מעל העוגה בצורה אחידה, כולל שוליים. שומרים בחוץ. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|