ציפוי גנאש שוקולד לבן
להניח בקערית שמנת מתוקה ושוקולד לבן ולהמיס במיקרוגל(להוציא ולערבב בכל 10 שניות)
לחלק את הגנאש לשני משפכים לאחד להוסיף רוטב תותים/צבע מאכל אדום לערבב עד לקבלת צבע וורוד
מרפדים את התבנית עם נייר אפייה ויוצקים בערך 2 כפות מהתערובת הוורודה למרכז התבנית. התערובת תתפשט ותכסה את התחתית.
יוצקים שוב למרכז התבנית כמות של 2 כפות הפעם מהתערובת הבהירה וממשיכים כך לסירוגין עד
לסיום הבלילות. מתקבלת דוגמת טבעות, מושכים עם קיסם פעם פנימה ופעם אחת החוצה ליצירת הדוגמא מעבירים
למקפיא ל-5 שעות לפחות
להכנת הבסיס
להמיס את החמאה במיקרוגל להוסיף אבקת סוכר לערבב היטב
להוסיף ביצה להמשיך בערבוב להוסיף קמח ולערבב עד לאיחוד החומרים
להעביר לתבנית(אין צורך לשמן) משטחים את הבצק בתבנית ומעבירים למקפיא ל-10
דקות
אופים את הבסיס לעוגה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות מצננים
במחבת בינונית להמיס חמאה ולהוסיף 2 כפות סוכר דמררה לערבב עד שהסוכר נמס
לחלק את הבננות ל-3 להוסיף לרוטב לערבב בעדינות עד שכל הבננות יצופו ברוטב לצנן
להעביר למקפיא יחד עם התותים לשעתיים לפחות
המלית
ממיסים את הג'לטין ברבע כוס מים מניחים הצד כ-20 דקות
מוסיפים רבע כוס מים חמים ומעבירים למיקרוגל ל-2 דקות מערבבים ומצננים מעט
מערבבים בקערה את הגבינות והסוכר מוסיפים את הג'לטין לתוך הגבינות
מקציפים 2 שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה
מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינות ומעבירים רבע לתוך בסיס העוגה
מטביעים פנימה את הבננות סביב העוגה ובעיגול הפנימי את התותים מכסים עם קרם
גבינות ומניחים עוד שיכבה באותה צורה ומסיימים הקרם גבינות
מוציאים את הגנאש הקפוא מחלצים מנייר האפייה ומניחים על הקרם מוסיפים תותים מעל
מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות