המצרכים (12 מנות):לבצק:
למילוי התמרים:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם פירורי. 2 מוסיפים את הביצים והקינמון ומעבדים עד היווצרות בצק, יש להיזהר מערבוב יתר. 3 עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו. 4 מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות. 5 מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה. 6 מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מחית התמרים ואת ריבת הפובידול עד לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את האגוזים. 7 מחממים תנור ל-170 מעלות. מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים, מזלפים את מילוי התמרים ומקשטים כל אוזן עם אגוז שלם. 8 סוגרים לצורת אוזן המן ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|