הוראות הכנה
1 מקציפים בקערה את החלבונים ומוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר ומניחים בצד.
2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר. מכניסים את הגבינות והשמנת החמוצה
וממשיכים לערבב.
מכניסים את הקורנפלור כף אחרי כף ולבסוף את 1/2 שקית פודינג הוניל ומערבבים עד לקבלת
תערובת חלקה.
3 לתוך התערובת מעבירים 1/2 מכמות החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול ושוב חוזרים על הפעולה
עם החצי השני.
4 את כל התערובת שנוצרה מכניסים לתבנית בקוטר 26 ומכניסים לתנור שחומם היטב לחום 170
מעלות למשך חצי שעה, לאחר מכן יש להוריד את החום ל- 100 מעלות למשך עוד 20 דקות ומכבים
את התנור. נותנים לעוגה להצטנן בתוכו.
5 לציפוי - מקציפים שקית פודינג וניל עם כוס חלב וקופסת שמנת מתוקה ומצפים מלמעלה.