המצרכים :לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית, לא חד פעמית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 טורפים בקערה ביצים וסוכר לבן לתערובת תפוחה (אפשר במיקסר אבל לא חובה). מוסיפים שמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים מיץ תפוזים ותמצית וניל ומערבבים היטב. 3 מוסיפים קמח תפוחי אדמה, אבקת שקדים, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל ומערבבים היטב. 4 מעבירים שלושה רבעים מכמות הבלילה לתבנית. 5 מוסיפים לרבע הבלילה שנותרה בקערה מייפל וקקאו ומערבבים היטב לתערובת אחידה. 6 שופכים את התערובת הכהה על הבלילה שבתבנית ומערבבים מעט בתנועות שיש. 7 אופים 40-45 דקות, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. 8 מקשטים באבקת סוכר וטורפים. עוד עוגות של קרן אגם בגרסאות מותאמות לפסח בתיאבון! |