עוגות שוקולד אישיות ומהירותעוגה לכל סועד: קינוח שוקולדי מושלם, פשוט ומהיר להכנה. כבר אמרנו שצריך ארבעה רכיבים בלבד?![]()
צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
|
המצרכים (4 מנות):
תוספת (אם רוצים):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מניחים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל ל-30 שניות. אם התערובת לא נמסה אחרי זמן זה, ממשיכים בפולסים של 20 שניות עד שהכל נמס. מניחים בצד. 3 מניחים בקערה נוספת ביצים וסוכר חום ומקציפים עד שנוצר קצף רך, והביצים שילשו את נפחם. 4 מקפלים את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד, יוצקים לכלים (עד שלושת רבעי הגובה) ואופים 15 דקות. 5 אופן ההגשה: משחררים כל עוגה מהכלי שלה. אם רוצים ניתן להגיש עם קצפת רכה (מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף רך), או גלידת וניל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|