עוגת קלמנטינות בחושהעוגה בניחוח קלמנטינה, קלה להכנה אבל לחה וטעימה. אביבה פיבקו מביאה לכם את המתכון ישר מהילדות שלה![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה:
לסירופ:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר והמלח. 2 מוסיפים את הביצים בהדרגה, וממשיכים להקציף. מוסיפים את החלב ואת גרידת הקלמנטינות וממשיכים להקציף עוד דקה-שתיים. 3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת מעט ואופים בחלק התחתון של התנור, שחומם מראש ל-180 מעלות, למשל 45 עד 50 דקות. 5 מכינים את הסירופ: מערבבים את אבקת הסוכר עם מיץ הקלמנטינה. 6 דוקרים את העוגה בעזרת שיפוד או מסרגה כ-30 פעמים, ומברישים את הסירופ מעל. * מי שרוצה יכול להחליף את הקלמנטינה בלימון או בתפוז. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|