1 מחממים את תנור האפייה לחום של 170 מעלות.
2. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה מעל באן מארי ומוסיפים את הקפה הנמס.
3. מקציפים את הביצים ואת אבקת "כמו סוכר" למשך כשלוש דקות במהירות בינונית עד גבוהה. אחרי שלוש דקות מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
4. תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים לביצים את תערובת השוקולד המומס ולאחריה את הקמח ואבקת האפייה, ממשיכים לערבל עד שמתקבל גוון אחיד.
5. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את האגוזים ואופים כ-40 דקות.
6. בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
7. לפני שחותכים את הבראוניז מכניסים למקפיא ל-10 דקות ורק אז פורסים לקוביות.