1 בקערת המיקסר מרככים עם גיטרה את החמאה, אבקת סוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל. 2. מוסיפים בבת אחת את חלמון והברנדי ומערבבים למספר שניות. 3. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקורנפלור, מוסיפים למסה עד לקבלת בצק אחיד ומקררים. 4. מרדדים את הבצק לעובי 2 – 3 מ"מ וקורצים עיגולים במיקד קטן (3 ס"מ). 5. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים קטנים (הבצק מתרחב מעט בזמן האפייה) 6. אופים ב- 180 מעלות כ- 10- 15 דקות, עד להזהבה קלה ומקררים 7. מזלפים ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס / קוקוס קלוי.