עוגת פנטה בחושה וקלילהלפעמים כל מה שצריך זה מתכון לעוגה בחושה, פשוטה ומוצלחת, אז הנה לכם אחד כזה: עוגת פנטה שלא דורשת הרבה מצרכים, לא מצריכה הרבה זמן ולא משאירה לכם כמעט כלים בכיור![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
הכי אני אוהבת עוגות טעימות שקל להכין, ועוגת הפנטה היא בדיוק כזו: ממש קלה להכנה וטעימה להפליא. כל מה שצריך זה מיקסר, כוס או ספל של 200 מ"ל וקערה אחת – ויש לכם עוגה נהדרת. אגב, אפשר גם להפוך אותה לעוגת ספרייט - זה עובד באותה המידה. המצרכים :(לפי כוס של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1 בעזרת מיקסר מקציפים את השמן עם הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית (לוקח כ-5 דקות).
2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבב.
3 לבסוף מוסיפים את הפנטה, גרידת התפוז והמיץ, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מרפדים תבנית קייק 10 ס"מ על 30 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ עם חור במרכז, ומשמנים היטב.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, בחלק התחתון של התנור.
6 מצננים על רשת. מפזרים אבקת סוכר מעל לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|