1 מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הזוקיני והבצל לקוביות קטנות. 2. חותכים את הלחמניות או הג'בטינות בשליש העליון ומוציאים את התוכן. 3. במחבת מחממים מעט שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את הזוקיני ומקפיצים. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום. 4. יוצקים לתוך המחבת את השמנת לבישול ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש נמוכה 2-3 דקות ומסירים מהאש. 5. מוסיפים לתערובת חצי מכמות פתיתי הגבינה ומערבבים. ממלאים את סירות הלחמניות, מפזרים מעל את שארית פתיתי הגבינה ומכניסים לתנור לכ-5 דקות, להקרמה של הגבינה. מוציאים ומגישים.