1 מקלפים את הבצל וקוצצים בינוני עד דק. מטגנים בחמאה עד הזהבה ומצננים לגמרי.
2 מערבבים את שאר מרכיבים הלחם - הקמח, השמרים, המים, המלח והשמן. לשים במיקסר עם וו לישה (או בידיים) עד לקבלת בצק אחיד.
3 מתפיחים את הבצק כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו. לאחר ההתפחה מוציאים ממנו את האוויר ומתפיחים שוב כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו (מתפיחים פעמיים).
4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לצורת מלבן בעובי של 2 ס"מ, מפזרים מעל את הבצל המטוגן, מגלגלים למעין רולדה ומניחים (עם התפר למטה) על תבנית מרופדת נייר אפייה.
5 מתפיחים שוב כחצי שעה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 40 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!