לחמעג'ון של אדי ממאסטר שףפיתה ביתית עם בשר כבש טחון, ירקות, ומלמעלה טחינה שמחברת את הכל. מעדן אמיתי
אדי מזרחי
| mako
| פורסם 18/01/11 11:42
צילום: אדי מזרחי
|
המצרכים :לבצק:
לתערובת הבשר:
אופן ההכנה:1 שמים את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח בקערת המיקסר ומערבבים. 2 מוסיפים את המים הקרים ושמן הזית ולשים 10 דקות. 3 מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כ-45 דקות. 4 יוצרים מהבצק 5 כדורים, ומניחים להתפחה של 30 דקות נוספות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים את תערובת הבשר: מערבבים יחד את הבשר, העגבניות, הבצל והתבלינים. 6 פותחים את כדורי הבצק בידיים, ומשאירים שוליים רחבים. מפזרים כמות נדיבה של בשר באמצע ומכניסים לתנור ל-30 דקות. 7 מוציאים מהתנור, מזליפים טחינה https://www.mako.co.il/ChannelTagit/tagName=%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94&vgnextoid=c7250a2610f26110VgnVCM1000005201000aRCRD?Partner=interlink ומגישים.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |