המצרכים :לבצק:
לתערובת הבשר:
אופן ההכנה:1 שמים את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח בקערת המיקסר ומערבבים. 2 מוסיפים את המים הקרים ושמן הזית ולשים 10 דקות. 3 מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כ-45 דקות. 4 יוצרים מהבצק 5 כדורים, ומניחים להתפחה של 30 דקות נוספות. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים את תערובת הבשר: מערבבים יחד את הבשר, העגבניות, הבצל והתבלינים. 6 פותחים את כדורי הבצק בידיים, ומשאירים שוליים רחבים. מפזרים כמות נדיבה של בשר באמצע ומכניסים לתנור ל-30 דקות. 7 מוציאים מהתנור, מזליפים טחינה ומגישים. |