1 מכינים את הממרח: מרתיחים את השמנת עם התבלינים ומוסיפים את גבינת הפרמז'ן.
2 מסירים מהאש ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד.
3 מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן זית ושום כתוש ומתבלים במלח ופלפל.
4 טורפים את הביצים, החלב והמלח.
5 במחבת טפלון גדולה מקפיצים את האספרגוס במעט שמן זית.
6 מוסיפים את הפטריות ומנמיכים את האש.
7 מוסיפים את הביצים ומקשקשים.
8 מורחים פרוסת לחם בממרח הפרמזן, מניחים מעל את הביצה המקושקשת ומכסים בפרוסה נוספת מכוסה בחמאה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!