1 מקציפים ביצים במיקסר 7-8 דקות, תוך הוספה הדרגתית של הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ובהיר.
2 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בזרם איטי ודק את השמן ומיץ התפוזים.
3 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ושקדים.
4 מוסיפים למערבל באיטיות ומערבבים 2 דקות.
>> לאתר של פסקל פרץ רובין
5 מוסיפים את קליפת התפוז, תמצית השקדים והווניל.
6 יוצקים לתבנית ומשטחים.
7 אופים בתנור בחום של 160 מעלות כ-40 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
8 מוציאים מהתנור, חותכים לריבועים בגודל 4 ס"מ (לא עד התחתית).
9 בסיר קטן מכניסים את כל חומרי הסירופ ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
10 יוצקים את הסירופ על העוגה בעודה חמה ומצננים.