המצרכים (8 מנות):לפוקצ'ות:
להברשה וציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים את הפוקצ'ות: שמים בקערת מיקסר את קמח השמרים, המים, המלח, שמן הזית והסוכר, ולשים במשך 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. 3 מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך 30 עד 40 דקות בטמפרטורת החדר. 4 מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות ומחלקים ל-8 חלקים. 5 יוצרים צורת פוקצ'ה מאורכת מכל אחד מחלקי הבצק, ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 6 מברישים במעט שמן ומפזרים מעל את גרעיני החמניה, גרעיני הדלעת והשומשום. 7 מכסים את התבנית, ומניחים בצד לרבע שעה בטמפרטורת החדר. 8 אופים את הפוקצ'ות במשך 10-15 דקות עד הזהבה יפה, ומגישים.
לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |