פשטידת גבינות של בורקס ליאוןמכירים את ליאון מיפו, שעושים את הבורקס הכי טעים בארץ? אז קיבלנו מהם מתכון, ואנחנו שמחים לחלוק אותו אתכם
| מאפה ליאון
| פורסם 27/12/12 13:40
![]()
צילום: יולה זובריצקי, מאפה ליאון
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מורחים את עלי הפילו במעט שמן. 2 מסדרים שני עלי פילו בתחתית התבנית, ושופכים את תערובת הגבינות. מכסים בשני עלי פילו נוספים. 3 טורפים את הביצה עם החלב ושופכים על הפשטידה. 4 אופים 45 דקות ב-160 מעלות. * לפשטידה בסגנון בלקני מוסיפים למלית כרשה קצוצה אחת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|