1 מנפים את הקמח לתוך קערת המיקסר (אפשר בעזרת מסננת, לא חייבים נפה). יוצרים גומה במרכז.
2 מפוררים את השמרים לקערה קטנה ומערבבים היטב עם כף אחת של סוכר, עד שהתערובת נהיית נוזלית. מוסיפים את החלב הפושר ומערבבים.
מתכונים לראש השנה
3 מוזגים את תערובת השמרים והחלב לגומה שבקמח, מכסים במגבת וממתינים 20 דקות.
4 מוסיפים את הביצים, שאר הסוכר והמלח ולשים בעזרת וו לישה כ-5 דקות. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד שהבצק נהיה אוורירי ונוצרות בועות, כ-5 דקות נוספות. מכסים שוב במגבת ומתפיחים שעה.
5 מחלקים את הבצק ל-20 חתיכות. מורידים מכל חתיכה רבע, ומגלגלים לכדורים את כל החלקים, הגדולים והקטנים.
6 מעבירים את הכדורים הגדולים לתבניות בריוש או מאפינס משומנות ומקומחות. יוצרים בעזרת האצבע גומה, ודוחפים את העיגול הקטן לגומה. מתפיחים 30 דקות נוספות.
7 מערבבים את החלמון עם החלב, ומברישים את הבריוש.
8 אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, בחלק התחתון של התנור. מגישים טרי.