המצרכים :
לתערובת התבלינים:
אופן ההכנה:1 מניחים קמח, מלח, שמרים וסוכר בקערה ומערבבים יחד. 2 מוסיפים את המים בהדרגה, עד שמתקבלת מסת בצק אחידה ולא דביקה. 3 מכסים בבד, ומניחים בטמפרטורת החדר כ-30-40 דקות עד שהבצק תופח. 4 בקערה נוספת מערבבים את השמן והזעתר. 5 כשהבצק תפח, קורצים ממנו כדורים של 150 גרם. מרדדים כל כדור לעיגול (רצוי על נייר אפייה), ויוצרים גומות באמצעות האצבעות. 6 אופים את עיגולי הבצק בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות. 7 מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים בתערובת השמן ומגישים. * ניתן להחליף את הזעתר בגבינה ערבית מגורדת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|