1 במחבת רחבה שמים את החמאה וכשהיא חמה מאד, מוסיפים את הסוכר, מיץ וקליפת הלימון ומבשלים כשלוש דקות. מוסיפים את הדובדבנים, מבשלים יחד עוד שלוש דקות. מסננים ומקררים היטב.
2. מערבבים את הדובדבנים הקרים עם הגבינה.
3. מורחים יריעת בצק בחמאה ומפזרים עליה שקדים וסוכר. מקפלים את הבצק לאורכו לשלושה חלקים, כך שמתקבל "פס" בצק צר וארוך. שמים בקצה רצועת בצק כף גדושה מילוי ומקפלים שוב ושוב למשולש. מדביקים בקצה עם דבק קמח.
4. מורחים בביצה טרופה, ואופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות.