המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 2 בקערת מעבד מזון מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והסוכר. 3 מוסיפים את החמאה ומעבדים מעט בתנועות "פולסים" עד לקבלת פירורים גדולים וגסים. 4 מוסיפים את הרוויון ובעזרת מרית סיליקון מקפלים את הרוויון לתוך הבצק, רק עד שהבצק הופך לתערובת אחידה. הבצק יהיה מעט דביק, אבל חשוב להיזהר לא לערבב יתר על המידה. 5 מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות, ובאצבעות מקומחות טופחים עליו ויוצרים עיגול בעובי 2.5 ס"מ. חשוב לא לעבד את הבצק יותר מדי כדי לא לפגוע במרקמו. 6 בעזרת רינג או כוס בקוטר 6 ס"מ קורצים עיגולים מתוך הבצק. מניחים את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומשאירים כ-4 ס"מ רווח בין אחד לשני. 7 אופים 18-20 דקות (מסובבים את התבנית אחרי 10 דקות), עד שהביסקיטס מוזהבים עם נקודות חומות קלות. 8 מצננים על רשת, ומגישים טרי. * המתכון באדיבות נולה אמריקן בייקרי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |