1 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
2 מחלקים את הבצק המרודד לשלושה מלבנים.
3 מורחים כל מלבן בתערובת הגבינות (המלית צריכה לכסות את כל המלבן).
שימו לב - את הגבינה מורחים על כל שטח הבצק | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
4 מגלגלים לרולדה הדוקה ועוטפים בניילון נצמד. מקפיאים למשך כשעתיים (על מנת שנוכל לחתוך בקלות).
5 מוציאים מהמקפיא ופורסים דק לעיגולים.
6 מסדרים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בביצה.
7 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות, עד הזהבה.