המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 הכינו את הקפה והמיסו לתוכו את הסוכר תוך כדי בחישה. 2 הניחו לקפה להתקרר ומזגו את התערובת לתוך כלי המתאים להקפאה. 3 הקפיאו את הקפה במשך 3 שעות, ואז שברו את הקרח בעזרת מזלג, כך שיהפוך לגבישים קטנים. 4 החזירו את קפה הברד למקפיא וחזרו על השלב הקודם כל 15 דקות במשך שעה, עד שכל הקפה מקבל צורה של קרח כתוש. 5 העבירו את התערובת למקרר ל-20 דקות, על מנת לרכך את גבישי הקרח. 6 ערבבו את הגרניטה פעם אחרונה בעזרת מזלג והגישו בתוך כוסות משקה קטנות ומקוררות. >> בשבוע שעבר הכנו קינוח אספרסו-גלידה משגע הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |