1 שמים את התיונים בקנקן שבו תגישו את התה (אם ממתיקים, מכניסים לקנקן גם את הממתיק). שופכים כוס מים רותחים ומשהים 8 דקות למיצוי הטעמים. מוסיפים מיץ לימון, פרוסות ג'ינג'ר וענפי לואיזה ומכסים בקרח. טועמים ומתקנים טעמים אם יש צורך.
2 מעבירים לקירור מלא. לפני ההגשה מוסיפים פרוסות לימון וקוביות קרח, ומגישים קר.
* המתכון פורסם לראשונה במגזין "טעימות" - מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו. ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ. לבירור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520
>> לעמוד הפייסבוק של מגזין טעימות