לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
6 נתחים של 120 גר' חתוכים מכתף מרכזית של עגל טרי
אפונת שלג
1 עוטפים את קוביות הכתף בשמן זית ומתבלים, מחממים סיר כבד וצורבים משני צדי הנתחים להשחמה, מוסיפים את היין מאדים מעט ומוסיפים את הנוזל.
2 מבשלים כשעה ורבע, מוסיפים את הבצלצלים הג'ינג'ר הסילאן וסרט הלימון.
3 מבשלים כשעתיים נוספות בתנור מחומם מראש ל- 165 מעלות או בסיר מכוסה על כיריים בלהבה נמוכה. בסיום להשלים טעמים.
4 סלט: מחממים בסיר מים עם מעט מלח, חולטים את האפונה לדקה , מסננים ומערבים עם שאר מצרכי הסלט.
פתח הכל סגור הכל