1 חותכים את החמאה לקוביות קטנות.
2 מעבדים (זמן קצר ככל הניתן) בקערת המיקסר את החמאה, אבקת הסוכר, גלוקוזה, חלבון, חלמונים ומים, עד קבלת מרקם קרמי.
3 מוסיפים את הקמחים, שקדים ואבקת אפייה, ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
4 מקררים שעתיים או אפילו לילה במקרר.
5 מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עוגיות בעזרת הקורצן (את יתרות הבצק ניתן לקרר ואחרי כחצי שעה לרדד ולקרוץ מחדש).
6 מסדרים מבלי להצמיד את העוגיות על נייר אפייה בתבנית התנור. אופים במשך כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-135 מעלות, ועוד 25 דקות ב-100 מעלות. שומרים על פריכות העוגיות.
7 ממלאים 300 גרם ריבת חלב בתוך שק זילוף, מזלפים על מחצית מכמות העוגיות מעט ריבה (כ 12 גרם לעוגייה) וסוגרים עם עוגייה נוספת.
8 מדללים את 30 גרם ריבת החלב הנוספת עם הרום וקצת מים.
9 שופכים את הקוקוס לצלחת עמוקה.
10 מגלגלים את כל דפנות העוגיות בתערובת ריבת החלב ואחר כך בצלחת הקוקוס.